« terug naar vorige pagina

MijnGezondheid.net

De praktijk makkelijk en betrouwbaar online

Alle patiënten kunnen een eigen gezondheidsportaal openen via de website MijnGezondheid.net. Op dit gezondheidsportaal krijgt u via een beveiligde verbinding inzage in een gedeelte van uw medische dossier. Daarnaast kunt u via MijnGezondheid.net (of via de bijbehorende MedGemak-app):

  • online zelf afspraken maken voor een bezoek aan de huisarts of assistente;
  • vragen stellen aan ons via een e-consult* (klik op ‘Vraag aan zorgverlener/huisarts’);
  • medicatie herhalen (herhaalrecepten aanvragen);
  • een medicatiepaspoort downloaden (bijvoorbeeld als u op reis gaat);
  • bloeduitslagen bekijken.

Mocht u op een ander tijdstip een afspraak willen dan beschikbaar is via MijnGezondheid.net, dan kunt u telefonisch contact opnemen met de assistente om de afspraak in te plannen.


Voor wie is MijnGezondheid.net bedoeld?

Alle patiënten die ingeschreven staan bij onze praktijk kunnen een gezondheidsportaal openen op MijnGezondheid.net (ook kinderen). U logt op uw mobiele telefoon of tablet in via de MedGemak-app op MijnGezondheid.net. Het inloggen doet u met uw eigen DigiD (met sms-functie of de DigiD-app). Voor uw kind logt u in met hun eigen DigiD. Informatie over DigiD en het aanvragen hiervan vindt u op www.digid.nl.

Hoe opent u een gezondheidsportaal op MijnGezondheid.net?

Ga naar de website www.mijngezondheid.net. Vervolgens klikt u op de grote knop inloggen op de hoofdpagina en logt u in. Zodra u als patiënt voor de eerste keer op het portaal van www.mijngezondheid.net inlogt, ondertekent u het contract met Huisartspraktijk de Ringvaart Vijfhuizen digitaal. Dankzij deze akkoordverklaring bent u ervan verzekerd dat de uitwisseling van uw gegevens met de praktijk goed en betrouwbaar is geregeld.

Is er ook een app voor de telefoon?

De app MedGemak is een aanvulling op het patiënte portaal MijnGezondheid.net. Wilt u gebruik maken van de app MedGemak? Zorg er dan voor dat u zich eerst aanmeldt (via uw internet-browser) voor MijnGezondheid.net.

Heeft u andere vragen?

Dan kunt u op een ondersteunende website van www.mijngezondheid.net veel gestelde vragen en instructievideo’s raadplegen.